Logotip del Ministeri d'Hisenda
Imatge de la Contractació Centralitzada

Avisos i Novetats Veu-les totes

Novetats

Tal com es va indicar en l'avís publicat el passat 9 de març de 2022, totes les claus d'accés d'usuaris de Connecta caducarien en el període de 30 dies si no es procedia a la seva renovació. Una vegada transcorregut aquest termini s'informa que, en el cas de no haver procedit a aquesta renovació, en el proper accés se sol·licitarà canviar la contrasenya de forma obligatòria per poder accedir al sistema. Aquí pot trobar una guia ràpida per al canvi, recuperació i desbloquejo de claus.

Fes clic aquí per veure més informació

El nou acord marc 18/2021 de subministrament de vehicles comercials lleugers ha entrat en vigor, amb data 31 de març de 2022 per als lots 2 i 3, i amb data 8 d'abril de 2022 per als lots 1, 4, 5, 6, 7 i 8.

Fes clic aquí per veure més informació

Estan disponibles al Portal de Contractació Centralitzada els nous model dels documents de licitació per als acords marc: AM 02/2020 de subministrament d'ordinadors personals, portàtils, monitors i altres solucions de lloc de treball; AM 05/2018 de subministrament d'impressores, equips multifuncionales i escáneres; AM 10/2018 de subministrament de sistemes i elements de comunicació; AM 13/2018 de subministrament de servidors, sistemes d'emmagatzematge i programari d'infraestructura. En aquests nous models es recullen les obligacions als contractes recolzats amb càrrec al pressupost de la Unió Europea i al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) conforme a l'establert en l'Ordre HFP/1030/2021, de 29 de setembre, per la qual es configura el sistema de gestió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i en la Instrucció de la Junta Consultiva de Contractació Pública de 23 de desembre sobre aspectes a incorporar en els expedients que es vagin a finançar amb fons procedents del PRTR.

02/11/2021

---

T'interessa