Logotip del Ministeri d'Hisenda
Imatge de la Contractació Centralitzada

Novetats Veu-les totes

Otras Novedades

El 29 d’abril de 2021, s’ha dictat resolució per la qual s’acorda prorrogar els lots 1, 2 i 3 de l’Acord marc 10/2018, relatius a l’adopció de tipus del subministrament de sistemes, equips i programari de comunicacions, des del 2 de juliol de 2021 fins a l’1 de juliol de 2022.

Fes clic aquí per veure més informació

Amb data 23 d’abril de 2021, s’han aprovat noves instruccions per a la tramitació dels contractes basats en l’Acord marc 10/2018, de subministrament de sistemes, equips i programari de comunicacions. També està disponible un model del document de licitació. Es poden consultar les novetats de les instruccions i el nou model en la nota adjunta.

Fes clic aquí per veure més informació

Amb data 7 d’abril de 2021, s’han aprovat noves instruccions per a la tramitació dels contractes basats en l’Acord Marc 05/2018, de subministrament d’impressors, equips multifuncionals i escàners. També està disponible un model del document de licitació. Les novetats de les instruccions i el nou model es poden consultar en la nota adjunta.

Fes clic aquí per veure més informació

Amb data 18 de març de 2021, s’han aprovat noves instruccions per a la tramitació dels contractes basats en l’Acord marc 13/2018, de subministrament de servidors, sistemes d’emmagatzematge i programari d’infraestructura. També està disponible un model del document de la licitació. Les novetats de les instruccions i el nou model poden consultar-se en la nota adjunta.

Fes clic aquí per veure més informació

T'interessa